VIDEO Candidatul AUR la Primăria Orăștie lovește BRUTAL un cetățean. Droguri găsite la barul lui din Orăștie

Candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Orăștie, Alexandru Teodorescu, cunoscut în lumea interlopă ca “Dopsi”, a bătut ca un huligan un cetățean din comuna Hărău în ultima zi a campaniei electorale, vineri, 7 iunie 2024. Nu știm ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest. Nici măcar copilul minor al victimei care a asistat neputincios la bătaia luată de tatăl său nu l-a făcut pe “primarul de AUR” să-și stăpânească nervii.

Candidatul bătăuș se afla într-o caravană auto la Hărău, care circula cu destulă viteză prin sat, lăsând în urma sa și un nor de praf. Localnicul care circula pe jos, însoțit de copilul său, le-a făcut semne disperate să meargă mai încet, gest ce l-a scos din sărite pe candidatul de la AUR. Acesta a oprit mașina în mijlocul drumului și l-a luat la bătaie pe localnic. Tot incidentul a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere din comună.

Același personaj, într-o dezbatere publică, afirma fără remușcări că în localul pe care-l patronează se consumă droguri.

În trecut, același personaj, alături de alți trei tovarăși, au fost implicați într-un scandal cu sechestrare de persoane, caz care s-a aflat în cercetarea Poliției Municipiului Orăștie. Detalii găsiți în articolul publicat la data respectivă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482