‘Suntem pe punctul să scriem istorie’

Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja le transmite, vineri, un mesaj colegilor liberali cu rezultatele unui sondaj realizat de Jarding Global LLC, care îl dă pe primul loc în opțiunea de vot la alegerile locale care vor avea loc duminică, cu 27.8%. „Rezultatele acestea incredibile sunt meritul vostru, al fiecărui om care crede in Revoluția Turcoaz si se lupta pentru un ALTFEL de viitor! Am pornit in aceasta cursa cand putini credeau ca putem conta. Iată că suntem pe punctul să scriem istorie”, spune Burduja.

„Dragi prieteni,

Ultimul sondaj înaintea alegerilor arata ca am trecut pe primul loc, pentru prima data in aceasta campanie! Aveti mai jos sinteza rezultatelor de la Jarding Global LLC, fiind cele mai proaspete date de pe piața. Este singurul sondaj realizat de experți din afara țării, experți americani, care lucrează dupa o metoda proprie, ceea ce îl face cel mai credibil.

Ce înseamnă asta?

1. Tot efortul acestei echipe magnifice face o diferența ENORMĂ! Rezultatele acestea incredibile sunt meritul vostru, al fiecărui om care crede in Revoluția Turcoaz si se lupta pentru un ALTFEL de viitor! Am pornit in aceasta cursa cand putini credeau ca putem conta. Iată că suntem pe punctul să scriem istorie.

2. Duminica asta, este VITAL sa nu pierdem niciun vot. Va fi o cursa extrem de strânsă, iar 1 vot chiar face diferența. Un vot schimba tot! Va rog sa ne mobilizam exemplar in ziua votului. Sa iasă la vot toti cei dragi, sa fim atenți la procesul de votare si numărare, iar duminica seara sa ne vedem cu totii la Modrogan 22 si sa sărbătorim aceasta mare victorie a celei mai tari echipe!

3. Astăzi si maine, va rog sa trimiteti mesaje de mobilizare la toate contactele din telefon, toti cei care sunt deschiși sa facă o schimbare. Si sunt extrem de multi! Aveti exemple de mesaje mai sus.

4. Țineți minte un lucru: victoria noastră la Bucuresti este victoria întregii Românii — pentru o altfel de campanie, o altfel de politica, un altfel de viitor! Ganditi-va la un lucru: duminica asta le răsturnăm masa, le dam toate calculele peste cap!

5. Cu încredere înainte! Prin noi înșine, pentru bucureșteni și împreună cu ei toți! Bucureștiul va fi TURCOAZ!

Va iubesc si va respect pe toti!”, le-a transmis Burduja, cu rezultatele sondajului.

content-image

content-image

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482