VIDEO Ciolacu ironizează opoziția la închiderea campaniei electorale PSD din București

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a ironizat, joi, pe „oamenii nepătaţi” din opoziție, el fiind convins că alegerile de duminică vor fi câștigate de candidații comuni PSD și PNL din București.

„Acum patru ani au apărut nişte oameni politici noi, nişte oameni nepătaţi. Nu aţi văzut aşa ceva până la ei. Nişte salvatori ai administraţiei, nişte salvatori ai Bucureştiului, nişte salvatori ai României, nişte oameni ieşiti cumva din spuma mării. Ce s-a întâmplat după patru ani – s-au împrumutat sute de miliarde, au gestionat o pandemie cum cred că nimeni nu şi-ar fi închipuit că o pot gestiona, au avut o administraţie în Bucureşti formidabilă. Bucureştenii se pot duce cu mare plăcere la spitalele noi, copiii la creşe şi la grădiniţe, adolescenţii la şcoli. Problema este că nu au construit niciuna, nu au construit niciun spital, nu au construit nicio creşă, nu au construit nicio grădiniţă, în schimb s-au luptat încontinuu cu nişte duşmani imaginari”, a afirmat Ciolacu, la evenimentul de închidere a campaniei electorale organizat de PSD de la Bucureşti.

El s-a declarat astfel ferm convins că alegerile vor fi câștigate de candidaţii comuni PSD şi PNL din Bucureşti.

“Eu sunt ferm convins şi o să vă spun un lucru care nu o să vă placă foarte mult – am tras cu coada ochiului şi i-am văzut şi pe Daniel Băluţă şi pe Robert Negoiţă: dacă cei doi primari se vor apuca să vă spună toate realizările lor din cele două sectoare vă anunţ că, cu toate că e o atmosferă răcoroasă aici, în sală, o să plecăm peste două zile. (…) De această dată Bucureştiul va avea o echipă care va construi. Administraţia locală trebuie să fie despre performanţă, administraţia locală trebuie să fie despre fonduri europene. Administraţia Capitalei trebuie să fie o uşă deschisă atât pentru cetăţeni, cât şi pentru primarii de sector. Ei împreună trebuie să creeze o echipă, ei împreună trebuie să găsească soluţiile cele mai bune”, a afirmat preşedintele PSD.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482