Domnule Fritz, nu puteți ascunde realitatea a 4 ani de nimic, cu o lună de cabotinaj cu tentă rasistă

Nicolae Robu l-a atacat dur pe primarul USR, Dominic Fritz, după ce acesta a lansat o campanie de sms-uri otrăvite în Timișoara, prin care îl jignește și îl defăimează.

Candidatul liberal îl acuză pe Fritz că îi jignește pe timișoreni prin campania mincinoasă pe care a lansat-o și că simulează o luptă cu clanurile, după ce 4 ani de zile nu a făcut nimic:

„Pentru oraș, nimic. A așteptat patru ani să constate că în Timișoara există clanuri, fără să facă absolut nimic. Poliția Locală nu a făcut nimic 4 ani, departamentul juridic a fost în vacanță 4 ani.

Fritz ar trebui să-mi mulțumească, pentru că datorită acțiunilor inițiate de administrația condusă de mine a putut să facă parade cu buldozerul. Probabil, prima și ultima oară când va vedea un astfel de utilaj. Sigur, la parade e cel mai bun, a dovedit-o cu prisosință. Este singurul lucru la care este competent. La parade înainte, la fapte înapoi!

Dominic Fritz nu mă jignește pe mine, ci pe timișorenii pe care îi consideră naivi și pe care crede că îi poate păcăli într-o lună cu acțiuni de circ electoral”, a scris Nicolae Robu.

În aceeași postare, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, face și un inventar al nerealizărilor pe care le-a avut Dominic Fritz:

„Eu sunt liniștit, nu are el consultanți care să acopere într-o lună de spectacole electorale, neplăcerile pe care le-a creat în patru ani oamenilor și orașului.

I-a ținut pe oameni în frig, le-a crescut taxele și impozitele, și-a cumpărat case de sute de mii de euro, chipurile din banii soției. Nu vă face cinste să vă ascundeți sub fustele soției, pentru averea pe care ați făcut-o în ultimii patru ani, d-le Fritz!Cinstea nu este, însă, un concept pe care dv să-l cunoașteți.

Nu puteți ascunde realitatea a 4 ani de nimic, cu o lună de cabotinaj cu tentă rasistă.

Punerea în executare a deciziilor instanțelor este o obligație, nu un merit. Meritul aparține celor care au inițiat aceste demersuri juridice, pentru ca domnul Fritz să se joace de-a Terminatorul. Da, Fritz este Terminator, dar el termină doar ce am început eu, nimic inițiat de el. Este un Terminator de carton colorat”.

Postarea integrală este disponibilă pe pagina oficială de Facebook a lui Nicolae Robu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482