‘Garantez că voi autoriza construcția noului Stadion Dinamo, în noul mandat ca primar general!’

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, promite că deblochează proiectul de 172.000.000 de euro al noului stadion Dinamo.

„GARANTEZ că voi autoriza construcția noului Stadion Dinamo, în noul mandat ca primar general! Mi-am luat acest angajament în emisiunea cunoscutului jurnalist Horia Ivanovici, Sport și Politică.

Suporterii dinamoviști, la fel ca toți ceilalți iubitori ai fotbalului, nu merită umilință și minciunile actualului primar general.

Am discutat despre tot ce nu s-a făcut în sportul bucureștean în ultimii patru ani, dar și care sunt planurile mele. De la nouă Sală Polivalentă, la patinoarul Flamaropol și pistele pentru bicicliști. Însă, nu ne-am limitat doar la sport. Am vorbit despre probleme orașului, începuturile în presă și politică”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Blocaj în Sectorul 2

Nicușor Dan a contestat PUZ-ul Sectorului 2, iar asta atrage și mai tare imposibilitatea de a construi noul stadion Dinamo. Primarul Capitalei a invocat faptul că nu vrea să acorde aviz din cauza mafiei imobiliare.

Această decizie a atras multe critici din partea unor numa mari din fotbal, printre care și Cristi Borcea, notează Prosport. Borcea spune că această mișcare a lui Nicușor Dan va conta enorm la alegerile locale, unde actualul primar al Capitalei va trebui să se lupte cu Gabriela Firea și cu Cristian Popescu Piedone pentru a-și păstra poziția.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482