E o mare dezamăgire, i s-a desumflat ranga gonflabilă

Vlad Gheorghe, candidat independent pentru Parlamentul European, îl cataloghează pe liderul USR Cătălin Drulă drept ”o mare dezamăgire”. ”A avut o rangă gonflabilă care acum i s-a dezumflat”, a spus Vlad Gheorghe, la Prima TV. Laura Codruţa Kovesi ar fi fost o variantă foarte bună ca independent pentru alegerile prezidenţiale, însă nu va intra în cursa pentru Cotroceni, susţine Vlad Gheorghe. Cât despre Mircea Geoană, europarlamentarul crede că e prea puţin ca un preşedinte să ştie limbi străine, după modelul Klaus Iohannis: ”Ne-am mai luat-o o dată cu unul care vorbea germană foarte bine”.

Vlad Gheorghe, fost membru USR şi candidat independent la alegerile europarlamentare, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă îl vede pe Cătălin Drulă candidat la prezidenţiale.

”Probabil că dânsul se vede candidat la prezidenţiale. Eu îl văd ca pe o mare dezamăgire. Mi se pare că a avut o rangă gonflabilă care acum i s-a dezumflat. Am văzut acel episod când era ministru al Transporturilor, unde, mărturisesc, mi-a plăcut şi mie atitudinea dânsului, dar atunci nu mi-am dat seama că ranga este efemeră. De atunci nu am mai văzut absolut nimic, nu iese la nicio dezbatere, se ascunde tot timpul după evenimentele de partid. Nu-l văd pe stradă, nu-l văd să dezbată. Şi în ceea ce mă priveşte face tot felul de acuzaţii, dacă vă uitaţi la declaraţiile dânsului, m-am plimbat pe la toate partidele şi totuşi candidez independent aşa cum am promis de la început. Dar nu vine să spună faţă în faţă, nu-mi plac oamenii care nu-şi asumă lucrurile”, a spus Vlad Gheorghe.

Europarlamentarul este de părere că Laura Codruţa Kovesi nu va candida la alegerile prezidenţiale

”A spus de o grămadă de ori că nu candidează. Cred că ar fi fost o variantă foarte, foarte bună, aş fi văzut-o candidat independent. Dânsa a spus cu subiect şi predicat că nu, deci nu are rost să speculăm”, a explicat Vlad Gheorghe.

De asemenea, Vlad Gheorghe a mai fost întrebat dacă îl vede pe Mircea Geoană candidat la alegerile prezidenţiale.

”Pe domnul Geoană îl văd prezent în foarte multe locuri, dar nu am auzit niciun anunţ de candidatură şi suntem aproape în iunie. Eu aş vrea să văd un candidat la prezidenţiale hotărât, căruia nu-i e frică să iasă pe stradă, şi nu o fantomă pe culoarele nu ştiu căror instituţii sau ambasade. Am mai văzut şi chestia asta că vorbesc limbi străine. Foarte frumos că vorbesc o grămadă de limbi străine, dar noi ne-am mai luat-o o dată cu unul care vorbea germană foarte bine. Vreau să fie pentru oameni şi să-l simţim că este pentru România, că vrea să facă ceva, nu doar să se plimbe cu avioane private. Aş vrea un preşedinte fix invers decât domnul Iohannis, mi-ar plăcea un preşedinte foarte implicat”, a conchis Vlad Gheorghe.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482