Sectorul 1 trebuie să redevină Capitala Capitalei!

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, premierul Marcel Ciolacu, și candidatul PSD-PNL la primăria Sectorului 1, George Cristian Tuță, au vizitat, luni, Piața 16 Februarie din Sectorul 1.

“Am fost azi în Piața 16 Februarie, din cartierul Bucureștii Noi, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD-PNL la primăria Sectorului 1, George Cristian Tuță, președintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole și o parte dintre viitorii consilieri locali de la Sectorul 1.

Piața 16 Februarie este o emblemă pentru București. Sunt bucureșteni care vin din alte colțuri ale orașului să se aprovizioneze de la producătorii care vând de ani de zile acolo. Însă, această piață a fost total abandonată în ultimii patru ani. De altfel, toate cele 10 piețe din Sectorul 1 sunt nerenovate, unele părăsite sau total nefolosite.

Nu există nicio piață volantă sau vreun târg pentru producători care să fie susținut de primăria de sector. Trebuie urmat și în Sectorul 1 modelele de succes pe care le-au implementat colegii mei Robert Negoiță, în sectorul 3, și Daniel Băluță, în sectorul 4.

Este o dovadă de respect față de bucureșteni! Sunt convinsă în #EchipăPentruBucurești, primarul Capitalei și primarii de sectoare, vom reuși să modernizăm și piețele.

Bucureștiul este prea diferit de la un sector la altul, dintr-un cartier într-altul. Sectoarele s-au dezvoltat total diferit și așa am ajuns să avem, de exemplu, piețe moderne în anumite zone și piețe insalubre în alte zone. Sectorul 1 trebuie să redevină Capitala Capitalei!

*Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002″, a scris Gabriela Firea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482