Candidați AUR la alegerile locale cu probleme penale serioase la Sibiu. Poliția Sibiu e vizată de 2 sandaluri de corupție în care sunt implicați foști polițiști

Partidul lui George Simion aruncă în lupta electorală candidați cu grave probleme penale. Pentru consiliul local Sibiu, dar și pentru primăriile sau consiliile locale din acest județ, AUR sustine oameni implicati în scandaluri de coruptie.

25 de agenți de poliție din Sibiu au fostbănuiți că luau mită de la șoferii care încălcau Codul Rutier, iar ofițerii anticorupție de la DGA au pus în executare 17 mandate de percheziție domiciliară pentru probarea unor infracțiuni de corupție. Unul dintre agentii de politie vizat de scandalul de corupție este Paul Dumitru, trimis in judecata pentru 17 infracțiuni de luare de mita și 2 infractiuni de abuz in serviciu. Abia scapat de arestul preventiv, Paul Dumitru candidează la alegerile locale pe loc eligibil pe lista de consilieri AUR a comunei Orlat.

Și pentru consiliul local al orașului Sibiu, AUR a propus un candidat penal. Marian Raduinea. Candidatul pe listele partidului AUR pentru Consiliul Local Sibiu, a fost vizat de perchezițiile procurorilor sibieni. De asemenea, au fost percheziționate birourile a trei ofițeri din conducerea IPJ Sibiu, bănuiți de divulgarea de secrete de serviciu lui Răduinea, destituit din Poliție cu mulți ani în urmă.

De asemenea, un alt candidat AUR, Lazar Aurel inginer silvic candidează pentru funcția de primar al comunei Orlat din județul Sibiu, a fost trimis în judecată într-un dosar care vizeazăconstituirea unui grup infracțional organizat si multiple infractiuni la regimul silvic. Aurel Lazar, se confruntă cu acuzații grave legate de constituirea unui grup infracțional organizat intr un dosar ce vizeaza mafia lemnului din Marginimea Sibiului. Acest lucru ridică îngrijorări serioase cu privire la capacitatea sa de a gestiona responsabilitățile uneifuncții publice de încredere.

Cei doi candidati AUR de la comuna Orlat sunt trimisi in judecata si au stat si in arest preventiv, respectiv arest la domiciliu pe perioada desfasurarii cercetarilor penale.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482