‘Când am câștigat alegerile s-a făcut Guvern din locurile 2, 3 și un pic din 5 și noi am rămas în gară’

Candidatul care deschide lista PSD-PNL la europarlamentare, fostul premier Mihai Tudose, a făcut sâmbătă, la conferința de alegeri a PSD Argeș, o pledoarie pentru ca social-democrații să dea viitorul președinte al României, singura garanție că PSD nu va mai pierde „trenul” când câștigă alegerile locale și parlamentare.

„Am mai câștigat alegerile și s-a făcut Guvern din locurile 2, 3 si un pic din 5”, a spus Tudose, referindu-se la alegerile locale și parlamentare din 2020, câștigate de PSD, dar în urma cărora Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu să formeze Guvernul PNL-USR-UDMR.

„Iar noi am rămas în gară și ne-am uitat cum a plecat trenul”, a continuat Tudose. Fostul premier a indicat că garanția pentru a nu se mai repeta așa ceva este „un președinte social-democrat corect, cinstit”, în contextul în care PSD și PNL nu exclud să susțină la prezidențiale un candidat comun.

Vicepremierul Marian Neacșu a spus și el, la PSD Argeș, că „trebuie să câștigăm campionatul” nu doar un meci, adică toate rundele de alegeri din acest an, culminând cu cele prezidențiale.

De cealaltă parte, liberalii spun că președintele PNL, Nicolae Ciucă, este „condamnat” să candideze pentru cea mai înaltă funcție din stat.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482