România nu se împrumută pentru consum, ci pentru dezvoltare!

România nu se împrumută pentru consum, ci pentru dezvoltare, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, precizând că, în luna ianuarie 2024, investițiile publice au crescut semnificativ, generând un deficit mai pronunțat în comparație cu aceeași perioadă a anului anterior.

„Implicarea Partidului Social Democrat (PSD) în promovarea acestor investiții este evidentă, având în vedere accentul pus pe dezvoltarea țării în mandatul premierului Marcel Ciolacu.

Țin să subliniez un aspect deosebit de important: investițiile au precedat veniturile, indicând o abordare strategică pentru stimularea creșterii economice.

Prin urmare, trebuie să înțelegem că împrumuturile sunt necesare pentru a susține acest ritm de investiții și pentru a evita stagnarea proiectelor până la colectarea veniturilor.

Eforturile intense se concentrează pe marile proiecte de infrastructură, beneficiind de finanțare europeană, iar datele statistice evidențiază o creștere semnificativă în volumul construcțiilor, începând cu infrastructura pentru transporturi.

Mai mult, execuția bugetară arată că PSD conduce aceste investiții, cu un consum semnificativ de resurse financiare din împrumuturi, reflectând angajamentul lor față de dezvoltarea infrastructurii.

Este clar că Partidul Social Democrat își menține promisiunile de a direcționa împrumuturile către investiții productive, evidențiind un angajament continuu pentru progresul economic al României”, scrie senatorul pe Facebook.

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482