Avem nevoie de Uniunea Europeană

România este a șasea țară ca mărime din Uniunea Europeană, dar pentru a influența cu adevărat politicile europene, pentru a contribui la o Uniune puternică, trebuie să avem în Parlamentul European oameni puternici, cu o viziune cu adevărat europeană, susține Vlad Botoș, europarlamentar USR/ RENEW.

”În fața unei Federații Ruse expansioniste și a unei Chine care dorește să domine economia și politica globală, în fața războiului și a schimbărilor economice, credeți că am reuși noi, românii, fără ajutorul Uniunii Europene, fără fondurile și protecția europeană?

Trebuie să ne batem pentru Europa, pentru democrație, pentru siguranță și stabilitate economică, trebuie să combatem naționalismul și extremismul care vor să ne izoleze, trebuie să fim parte din cei care apără Uniunea Europeană și să trimitem aici în Parlamentul European oameni cu adevărat patrioți, care știu care sunt interesele României și care poate fi rolul țării noastre în această construcție politică.

Sunt europarlamentar de 4 ani și știu cât de mult putem aduce noi Uniunii Europene, știu cât de admirați și respectați suntem atunci când luăm cuvântul și vorbim lucruri concrete și clare și luptăm pentru țara noastră, știu cât de respectat am fost atunci la protestele din 2017, am luptat pentru democrație, pentru o justiție dreaptă și pentru Europa!

Haideți să facem ca Uniunea Europeană să aibă nevoie de noi la fel de mult cum avem noi nevoie de ea, noi românii!”, a concluzionat el.

content-image

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482