Va fi testat în cursa internă

Actorul Dan Puric a spus, pe scena Luceafărul, la sfârșitul piesei ”Dan Puric – Votează, mă!”, că el va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Cei la AUR au emis o poziție oficială în care arată faptul că Dan Puric, alături de alte personalități, vor intra în cursa internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie, iar la final se va desemna candidatul AUR.

Citește și: Dan Puric și-ar fi anunțat candidatura la prezidențiale din partea AUR (Presă)

”Atenția și importanța pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează și demonstrează forța partidului.

Însă, informația cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată.

Atât domnul Puric, cât și alți oameni apropiați de AUR vor fi testați într-o cursă internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veți afla candidatul AUR pentru prezidențiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR.”, arată un comunicat al AUR.

Ce a spus Dan Puric

Actorul Dan Puric a făcut un anunț șoc, la finalul spectacolului ”Votați, mă”, susținut pe scena teatrului Luceafărul. El a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale susținut de AUR. Unii au luat-o în serios, alții consideră că a făcut parte din spectacol.

Actorul a vorbit despre situația politică din România, despre actualii actori politici în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu, iar la final a spus că va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale, informează EvZ.

Anunțul lui Dan Puric a venit în contextul unui spectacol de teatru și nu este exclus ca el să fi făcut anunțul în contextul rolului de pe scenă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482