Amazoanele SOS merg direct la Tribunal! Amalia Bellantoni i-a făcut două plângeri penale Dianei Șoșoacă

E scandal între amazoanele din SOS România! Vocalale Diana Șoșoacă, acum europarlamentar, și femeia de afaceri Amalia Bellantoni vor merge la tribunal! Asta dacă cele două plângeri penale depuse de Bellantoni se vor lăsa cu deschiderea dosare în care acuzațiile să fie anchetate!

Bellantoni spune că Diana Șoșoacă ar cam sifona banii SOS România

„Vreau să vă prezint cele două plângeri penale înregistrate, depuse împotriva Dianei Ivanovici Șoșoacă pentru săvârșirea infracțiunilor de fals și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de art. 322-323 din Noul Cod penal. Privind modalitatea prin care ea a depus candidatura la europarlamentare și a obținut două mandate pentru europarlamentare, pentru partidul SOS România.

Cea de-a doua este tot împotriva Dianei Șoșoacă, în calitate de președinte al SOS, solicit cercetarea penală a acesteia pentru primire de foloase necuvenite, gestiune frauduloasă și delapidare„, a declarat Bellantoni, potrivit ziare.com

Într-o intervenție la Realitatea TV, Amalia Bellantoni a afirmat că Diana Șoșoacă „a funcționat in partid ilegal, a depus candidaturi în manieră ilegală, (…) președinții erau schimbați luna de luna, secretarii generali, vicepreședinții la fel, nu exista contabil, nu exista comisie financiara. Nu am cunoscut nici macar o persoana care sa se ocupe de partea financiara a partidului„.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482