Funeriu îi face o ofertă de nerefuzat lui Iohannis

Daniel Funeriu, fost ministru al educației, îl invită pe Klaus Iohannis să lucreze pe noua sa platformă de meditații online. Dacă nu „prinde” un post internațional, președintele are ocazia să devină „primul meditator al țării”. „De data asta, însă să știți că trebuie să plătiți taxe la stat”, afirmă Funeriu.

„Stimate domule președinte Iohannis: Teach4u va face angajări multe pentru noul an școlar. Avem nevoie de profesori de fizică și -pentru că v-am văzut cum faceți un experiment- cred că vă calificați. Vă invit să candidați în cazul în care nu prindeți niciun post la UE, NATO sau ONU. De data asta, însă, să știți că trebuie plătite taxe la stat, nu se face nimic „la negru”. Veți avea șansa să fiți primul meditator al țării și ar fi o onoare să vă avem alături. Eu sunt cel care face interviurile și ar fi o onoare să vă interviuvez. Avem echipe care stabilesc programele de pregătire pentru la anul, vă puteți alătura lor. Se poate câștiga bine, cam o casă în 3-4 ani dacă se muncește”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Platforma de meditații al lui Funeriu

În luna februarie, Daniel Funeriu anunța că a lansat un site de meditații. Într-o declarație pentru stiripesurse.ro, Daniel Funeriu a explicat și criteriile pe baza cărora au fost selectați profesorii care vor susține meditațiile.

„Obiectivul meu e să dau cât mai multă cunoaştere copiilor români, pentru a fi liderii generației lor. Am selectat dur profesorii noştri, profesorii teach4u.ro, pe patru criterii: 1) cât de bine stăpânesc şi transmit materia, 2) cât de eficient îi învață pe copii o metodă şi le clădesc o structură intelectuală, 3) cât de buni sunt să ofere o experiență emoțională a învățării pozitivă şi 4) cât de buni sunt în a-i învăța pe copii să folosească ce au învățat. Fac toate astea pe banii mei, pentru copiii țării mele”, a precizat fostul ministru.

Klaus Iohannis s-a retras recent din cursa pentru funcția de secretar general al NATO. Nici negocierile pentru o funcție de conducere la nivelul UE nu par să dea roade, astfel că la acest moment este incert ce va face actualul președinte după finalizarea mandatului.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482