PNL nu va ieși de la guvernare! Nu vrem haos în România

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că liberalii nu vor ieși de la guvernare, chiar dacă nu se va ajunge la un consens pentru data organizării alegerilor prezidențiale. Rareș Bogdan a spus că liderii PSD și PNL sunt responsabili și nu vor arunca România în haos.

”Noi am făcut multe compromisuri, am acceptat foarte multe lucruri și probabil dacă nu exista război, dacă nu aveam această situație economică, probabil că nu le-am fi acceptat (…) PNL a făcut concesii atunci când a acceptat măsuri din pachetul fiscal sau alte măsuri, dar toate acestea pentru a păstra stabilitatea.

Niciodată PNL nu va ieși de la guvernare pentru că știm că asta va duce România într-o criză profundă, ar afecta atragerea banilor din PNRR. Noi suntem un partid responsabil.

Eu sunt convins că nici premierul Marcel Ciolacu și nici Nicolae Ciucă nu sunt oameni iresponsabili și nu vor să arunce România în haos.”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: PNL are ministrul de Interne

Liberalul a ținut să le transmită celor de la PSD că PNL deține portofoliul de ministru de Interne, iar Cătălin Predoiu va respecta mandatul venit din partea partidului.

”Decizia organizării alegerilor este una politică. Domnul Predoiu a avut funcții importante în PNL și sunt convins că domnul Predoiu va face exact ceea ce trebuie și va respecta mandatul venit de la PNL”, a mai spus Rareș Bogdan.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482