‘Omul e Zeu, m-a făcut magistral!’

Fostul secretar de stat Cristian Vasilcoiu, demis vinerea trecută de la Ministerul Muncii, îl acuză pe soţul Liei Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, că ar fi orchestrat înlăturarea acestuia nu numai din Guvern, ci și din funcția de viceprimar al Craiovei în urmă cu patru ani.

”Pentru că mă întreabă toată lumea, haideţi să facem o istorie relativ recentă, Mai ales dacă aţi uitat: În primăvara lui 2020 m-a sunat Olguţa (pe care o consider a doua mamă a mea), că are nevoie de un viceprimar la Craiova! Aşa mi-am făcut, din nou, buletin de Craiova, la limită! Am mers acolo în campanie, ea a recâştigat Primăria Craiova, iar în ziua în care Consiliul Local Municipal Craiova a ales viceprimarii eu am aflat în direct că nu mai sunt! Claudiu, adică soţul Olguţei şi preşedintele PSD Dolj, m-a făcut magistral! Am mai spus şi o repet, omul e Zeu, eu îl apreciez, e super-strateg!”, scrie Vasilcoiu, miercuri, pe Facebook.

După acest episod, continuă fostul secretar de stat, a plecat la București unde președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a numit în Guvern, iar liderul PSD Dolj i-a dat „șah-mat” după alegeri.

„Claudiu a aşteptat doi ani şi jumătate, ca să prindă momentul să ceară schimbarea mea! Asta da răbdare! Aflasem, dar am zis că asta e! Nu a cerut înlocuirea mea înainte de locale şi europarlamentare, ca nu cumva să scriu ceva şi să încurc alegerile, dar i-a pus grenada fără cui (adică pe mine), în braţe, lui Marcel Ciolacu, înainte de prezidenţiale! Adică a trimis hârtie să fiu demis imediat după locale şi europarlamentare şi înainte de prezidenţiale! Şah-mat la mine, tura asta!”, spune fostul secretar de stat.

Vasilcoiu a încheiat spunând că Manda are mai multă răbdare şi inteligenţă decât el:

”De aia îl apreciez, că are mai multă răbdare şi inteligenţă decât mine! Şi învăţ şi eu, de la el, cum e cu politica! Iar pe Olguţa o ador că a fost prima, ultima şi singura mea şefă pe care o iubesc, evident platonic! Precum am zis, a doua mea mamă!”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482