‘Nu stăteam bine în sondaje’

Nicolae Ciucă cataloghează drept ‘atac miculuț’ afirmațiile liderilor PSD care susțineau că cei de la PNL ‘se tem că PNL nu-și va duce candidatul în turul al doilea“.

Nicolae Ciucă a răspuns că acest lucru este doar un atac minor la adresa angajamentului, mobilizării și organizării PNL. “Cu câteva luni în urmă, tot din acea zonă ne spuneau că putem obține 14%, 16%, uneori 17%. PNL a reușit să atingă pragul de 30% la alegerile locale și eu mizez foarte mult pe determinarea activului de partid, cât și pe nivelul electoratului de dreapta, ca România să aibă un președinte de dreapta. S-a văzut diferența de abordare strategică la nivelul conducerii României”, a răspuns Nicolae Ciucă.

Referindu-se la sondaje, Ciucă a menționat: “Nici înainte de alegerile locale nu stăteam bine în sondaje, dar realitatea a fost alta. Eu cred în realitate. Avem aceste sondaje, ele sunt discutate, analizate, toată lumea menționează ipoteze și variante. Eu sunt convins că vom intra în turul al doilea, avem toate premisele necesare. E greu de spus cu cine vom intra în turul al doilea, ar trebui să am o analiză extinsă și nu am.”

Întrebat dacă Mircea Geoană ar fi un pericol, sau dacă îl consideră pe Marcel Colacu un pericol, Ciucă a răspuns: “Fiecare avem oportunitatea noastră, fiecare avem strategia noastră. Nu cred că trebuie să ne raportăm la a fi un pericol. Suntem competitori, nu suntem un pericol, competitori într-o cursă electorală care la final va avea un câștigător în seara zilei, exprimat de cetățeni la vot. Eu am încredere în ceea ce am reușit, deși nu am avut experiență în a conduce o campanie electorală“,  a mai spus Ciucă în direct la Digi 24

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482