‘Știți cum se zice în aviație, `Tu n-ai avut ore de zbor câte am avut eu la școală`’

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat într-un interviu difuzat luni seară de Antena 3 că nu este afectat de atacurile la adresa sa, că nu se aștepta ca liderul PSD să-i pună onoarea la îndoială și a sfătuit PSD, pe baza experienței militare pe care o are, să-și gestioneze bine atacurile pentru că altfel poți avea o întoarcere „dureroasă” din ofensivă.

Ciucă a adăugat că PSD și PNL pot continua să guverneze și după alegerile prezidențiale chiar dacă vor candida separat.

Antena 3: – Poate rezista coaliția după alegeri?

Nicolae Ciucă: – Da. Am făcut apel la răbdare și înțelepciune. Eu cred că dincolo de toate aceste chestiuni, vă spun cazul propriu, pe mine m-au atacat în toată această perioadă și vor continua să atace. Asta este, am acceptat să intru în această…

– Vă afectează?

– Nu. Nu. Știți cum se zice, în aviație se folosește ‘Tu n-ai avut ore de zbor câte am avut eu la școală’. Așa că de ce să mă afecteze?

– Nu urmăriți toate atacurile? Pe cel al dlui Ciolacu nu aveați cum să nu-l urmăriți, v-a atacat în zona de onoare

– Tot din prietenie i-am replicat și eu. Nu pot să spun că sunt chiar așa insensibil. Nu m-a afectat, nu mă așteptam să vină cu o asemenea chestiune pentru că atunci când e vorba de onoare, că asta au atacat, ar fi bine ca atunci când te duci către o astfel de abordare să știi cum să gestionezi atacul respectiv și asta vorbesc din punct de vedere profesional, pentru ca dacă nu gestionezi atacul bine s-ar putea să te întorci din ofensivă cu chestiuni care sunt mai dureroase.

PSD a ironizat faptul că Nicolae Ciucă ca fost militar și general, este un om de onoare, însă PNL s-a răzgândit în privința datei alegerilor prezidențiale. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent că „onoarea nu poate fi doar pe panouri”, cu referire la panourile cu cartea  ”Un ostaș în slujba țării” pe care liderul PNL o va lansa.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482