Mircea Geoană a împlinit 66 de ani la nunta lui Ianis Hagi

Duminică, 14 iulie, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă, la care au participat aproximativ 400 de invitați. Evenimentul a avut loc într-un local de lux din partea de nord a Bucureștiului, unde atmosfera a fost menținută de o formație de muzică macedonească, Smiley și alți artiști, iar meniul a inclus delicatese ale bucătăriei tradiționale românești​.

Printre invitații de seamă s-au numărat și Mircea Geoană, alături de soția sa, Mihaela. Secretarul general adjunct al NATO a împlinit, chiar în ziua nunții, 66 de ani. Familia Geoană a fost alături de tinerii însurăței și la cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, cât și la petrecerea de la Palatul Stirbey, din Buftea. Viitorul candidat la alegerile prezidențiale a fost felicitat de cei prezenți, aducând astfel un plus de emoție și bucurie la eveniment​.

Evenimentul a fost marcat de eleganță și rafinament, cu Ianis Hagi purtând un costum negru impecabil, iar Elena Tănase strălucind într-o rochie roșie spectaculoasă. Cei doi tineri au împărtășit momente de bucurie și emoție, exprimându-și dorința de a întemeia o familie și de a avea copii sănătoși în viitor.

Geoană s-a pozat și cu Simona Halep, Gică Popescu și Gică Hagi.

Gică Hagi și Mircea Geoană sunt prieteni vechi, fostul căpitan al echipei naționale fiind prezent inclusiv la lansarea de la Constanța a cărții “Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”.

content-image

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482