George Simion s-a enervat pe alertele de caniculă: Minți bolnave conduc lumea

Liderul AUR, George Simion, s-a enervat pe alertele meteo de caniculă! Liderul AUR spune că cei care bagă frica în oameni cu încălzirea globală sunt niște minți bolnave. Simion e convins că dacă Donald Trump va câștiga alegerile din SUA lucrurile privind războiul din Ucraina, mașinile electrice sau încălzirea globală se vor schimba drastic.

Aceste minți bolnave care conduc lumea și la Washington și la Moscova și la Bruxelles caută să bage frica în oameni. Eu vreau să liniștim oamenii. Când eram eu copil și eram la bunic știu că erau veri toride, asta e vara. Stați liniștiți, dragi români!, a spus George Simion, la România TV.

Donald Trump a fost împușcat în timpul unei acțiuni de campanie

Fostul preşedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie în Pennsylvania, cu sânge vizibil la urechea dreaptă, după ce s-au auzit mai multe focuri de armă, scriu AFP şi Reuters, citat de AGERPRES.

Donald Trump “este în siguranţă”, a anunţat la scurt timp un purtător de cuvânt al Secret Service, însărcinat cu securitatea preşedinţilor şi foştilor preşedinţi.

Persoana care a încercat să-l asasineze pe fostul președinte Donald Trump sâmbătă a fost identificat ca fiind Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, potrivit unor surse care au vorbit cu The NY Post.

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482