Regele Charles al III-lea i-a primit pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, și Alteța Sa Regală Principele Consort Radu

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, și Alteța Sa Regală Principele Consort Radu efectuează o vizită oficială la Londra și Windsor în perioada 8-10 iulie 2024. Această vizită subliniază relațiile strânse dintre Casa Regală a României și Casa Regală a Marii Britanii.

Luni, 8 iulie 2024, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au fost invitați la Castelul Windsor de către Majestatea Sa Regele Charles al III-lea. Întâlnirea, având un caracter privat, a fost o ocazie de consolidare a legăturilor personale și instituționale între cele două familii regale.

Întâlnirea la Castelul Windsor este un moment deosebit de semnificativ, marcând un nou pas în cooperarea istorică dintre România și Marea Britanie. Participarea la aceste întrevederi subliniază rolul important pe care casele regale îl joacă în promovarea relațiilor internaționale și a valorilor comune.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482