O victimă a primit 50.000 de euro!

Scăpat de pedeapsa iminentă cu închisoarea în dosarul în care a fost judecat pentru că a ucis un bărbat în timp ce conducea drogat, Mario Iorgulescu a decis să scape de toate problemele cu legea. Și fiindcă nu se bazează numai pe noroc, Mario Iorgulescu a încercat să cumpere tăcerea unui bărbat care l-a acuzat de răpire.

Suma primită de victimă e uriașă, 50.000 de euro!

Mario Iorgulescu a fost condamnat în aprilie 2021 pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru incidentul din 2018 în care Dragoș V. a fost sechestrat și bătut în apartamentul acestuia. Victima a primit atunci 50.000 euro pentru a păstra tăcerea, însă ancheta a continuat, deoarece nu era necesar ca persoana vătămată să depună o plângere.

Iorgulescu a fost condamnat la trei ani de închisoare, însă nu a ispășit nicio zi de arest. A făcut un accident mortal și mai apoi a ajuns în Italia, unde susține că a primit tratament medical. În timp ce era spitalizat pe numele său a fost emis un mandat de arestare internațional pentru condamnarea din procesul privind sechestrarea unui bărbat.

Avocații lui Mario Iorgulescu au solicitat rejudecarea procesului

Avocații lui Mario Iorgulescu au cerut rejudecarea procesului, iar Judecătoria Sectorului 3 are termen să se pronunțe până la finele lunii iunie. Astfel, deși teoretic ar fi liber, Mario Iorgulescu ar asista la rejudecarea ambelor procese, vorbim despre cel în care e acuzat de răpire și cel în care e acuzat de omor.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482