‘O să intru în concediu’

Elena Lasconi a câștigat, astăzi, șefia USR. Primarul ales de la Câmpulung Muscel a dezvăluit și cum va face pentru a conduce atât partidul, dar și primăria.

 

Întrebată pe cine se bazează în această nouă funcție în cadrul USR, Lasconi a răspuns că sunt mai multe nume pe care se bazează: „Am mai multe nume pe lista mea, inclusiv city-managerul de la Câmpulung, Ioana Marcu, care cred că este cel mai bun city manager din România. De asemenea, îl mai am pe listă și pe Lucian Viziteu, primarul reales al Bacăului, pe Cristina Prună, pe Radu Mihaiu, pe Claudiu Năsui. Mai mulți oameni. Dar aici nu este vorba despre asta. USR este singurul partid în care se respectă cu strictețe democrația. Eu sunt sigură că noi vom putea să lucrăm împreună, mai ales într-un moment ca acesta.”

Chestionată cum va conduce partidul, din moment ce mandatul de primar presupune ca aceasta să fie fizic la Câmpulung Muscel și nu la București, Elena Lasconi a spus că își ia treaba în serios și că această situație are o rezolvare simplă.

“Eu îmi iau treaba în serios. Nu încep lucrurile și să merg cu jumătăți de măsură.  De când sunt primar, nu mi-am luat concediu decât două zile – când am avut operație pe coloană. Am foarte multe zile de concediu de luat. Ce este foarte important este că echipa mea zbârnâie, funcționează foarte bine pentru că eu, încă din prima zi când am devenit primar, am crescut o echipă în jurul meu și asta vreau să fac și în USR. Am început să cresc oameni care să poată să îmi ia locul – nu  m-am gândit că o să candidez la USR – dar să îmi ia locul dacă o să îmbătrânesc și să continue proiectele pentru dezvoltarea orașului. Asta ar trebui facă un lider. Eu voi fi la București în toată această perioadă. Deci îmi voi lua concediu de odihnă, pentru că am tot dreptul să fac asta. Așa a lucrat Dumnezeu să  nu îmi iau până acum și acum să am atât de multe zile de concediu de luat“, a subliniat Elena Lasconi.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482