Am o singură sensibilitate. Eu văd familia formată dintr-o femeie și un bărbat

Noul președinte al USR, Elena Lasconi, susține că ea are o singură sensibilitate și consideră că familia este formată dintr-o femeie și un bărbat. Lasconi a ținut să spună că PSD se declară partid progresist, dar nu-și clarifică poziția privind relația între persoanele de același sex.

”Am o singură sensibilitate, eu văd familia formată între o femeie și un bărbat. Cred cu toată ființa și în parteneriatul civil.

Nu cred că statul are ce căuta în dormitorul nimănui.

Singurul partid care se declară progresist este PSD-ul. N-am auzit niciodată să-l fi întrebat pe Ciolacu cum este cu gay-ii. Nu știu care este poziția PSD.”, a spus Lasconi.

Lasconi: O să-l sun pe Nicușor Dan

Elena Lasconi a mai ținut să precizeze că ea se concentrează acum pe Congresul USR și îl va suna pe Nicușor Dan. Ea i-a transmis că are un număr de telefon ”cu 000 în coadă, ca să știi cine te sună”.

Mai avem foarte puțin timp până la Congres, este timpul foarte scurt. De aici plec direct la celălalt sediu al USR, acolo unde vom discuta discuta programul pentru Congres.

O să-l sun pe Nicușor Dan, sper să-mi și răspundă. Este un număr cu 000 în coadă, să știi cine te sună. Normal că am să-l invit la Congresul USR, dacă are disponibilitatea să vină.

Este nevoie să ne mobilizăm extrem de rapid, trebuie să ieșim în stradă pentru a strânge semnăturile (…) Eu nu voi face ca alți președinți de partid, eu voi începe de pe ulițele satelor și apoi

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482