‘PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic… viața merge mai departe’

Cristian Vasilcoiu anunță într-0 postare pe Facebook că organizația PSD Dolj i-a retras sprijinul politic și urmează să fie înlocuit din funcția de secretar de stat din Ministerul Muncii. „Au fost doi ani și jumătate grei, plin de provocări, dar și frumoși! Rămân dator pentru această experiență și… viața merge mai departe”, scrie Vasilcoiu pe Facebook.

„Prieteni,

Ca să nu aflați din Monitorul Oficial,

Și cum nimic nu e etern, ba, dimpotrivă, efemer,

Vă anunț că am fost informat astăzi că organizația PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic și că urmează să fiu înlocuit din funcția de secretar de stat din Ministerul Muncii!

Eu vreau să mulțumesc în primul rând organizației PSD Dolj conduse de Claudiu Manda, pentru că a fost de acord să mă propună, acum doi ani și jumătate, în această funcție și că m-a și menținut atâta vreme!

În același timp vreau să mulțumesc primei mele șefe din presă, dar și din Ministerul Muncii, Lia-Olguța Vasilescu, cea care mi-a dat ocazia să ajung și ziarist și demnitar!

De asemenea, le mulțumesc miniștrilor Marius-Constantin Budăi și Simona Bucura-Oprescu pentru sprijinul acordat cât am lucrat împreună, dar și pentru ce am învățat de la ei!

Nu în ultimul rând îi mulțumesc președintelui PSD, totodată prim-ministru al României, pentru susținerea necondiționată pe care mi-a acordat-o de când a preluat președinția partidului!

Au fost doi ani și jumătate grei, plin de provocări, dar și frumoși!

Rămân dator pentru această experiență și… viața merge mai departe”, scrie Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5393