Costin Răsăuțeanu anunță Ediția II a Programului `Unește inimi prin tenis` în Mamaia

Liderul consilierilor PSD din Consiliul Local Constanța, Costin Răsăuțeanu, anunță o a II-a ediție a Programului ”Unește inimic prin tenis”

”Am crezut și cred în continuare că forța orașului nostru stă în exemplul de unitate și conviețuire. Frumusețea vine din diversitate.

Am parcurs prima ediție a Programului „Unește inimi prin tenis”.

Vom continua cu cea de-a doua ediție în această toamnă,  în spațiul primitor al clubului Break Tenis din Mamaia.

Ne dorim ca acest program să nu se oprească niciodată!

Am trăit împreună cu oameni inimoși o mostră de muncă în echipă, inspirație pentru o întreagă comunitate. Și cred că acest model trebuie multiplicat. Pentru că este important să stăm aproape și să conștientizăm că doar împreună putem crește!

Așa evoluează comunitățile sănătoase și așa arată Constanța – un oraș al oamenilor cu inima mare, toleranți și cu grijă față de semenii lor.

Prin proiectul „Unește inimi prin tenis” ni s-a confirmat încă o dată că tinerii și copiii noștri au nevoie să fie văzuți și să fie expuși la interacțiune socială. Să le arătăm lor și părinților acestora că nu sunt singuri în această luptă.

Și cât de importantă este mișcarea pentru sănătatea lor, pentru o viață frumoasă și cât de bine reușește sportul să ridice bariere și să unească, indiferent de vârstă și de abilități.

Ni se confirmă, de asemenea, și de această dată, nevoia de a construi bazinul de înot și sala de sport multifuncțională pentru persoanele cu dizabilităţi.

Le MULȚUMESC din suflet celor care au sprijinit, sprijină și vor sprijini acest program. Adevărați OAMENI de care trebuie să fim mândri că îi avem în acest oraș.

Mulțumesc, Sergiu, Liana, Ruxandra, Anca, Madi, Francesca, Andrei, Fabio, Radu si Adelina, Alex, Sorin, Paul, Anda și Elian

Continuăm împreună!”, a scris el pe pagina sa de facebook.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482