‘Dezastru, PNL are 38% din primari și 30% din șefii CJ’

Vicepreşedintele PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, afirmă, sâmbătă, că liberalii au obţinut un ”rezultat fabulos” la ultimele alegeri, conform News.ro.

”Rezultat fabulos pentru PNL la alegerile locale. 38% din numărul mandatelor de primari, 37% din numărul mandatelor de consilieri locali, 30% din numărul mandatelor de preşedinţi de consilii judeţene şi 32% din numărul mandatelor de consilieri judeţeni. Dezastru, cum ar zice Ciolacu”, a transmis, sâmbătă, Florin Roman.

El afirmă că ”manipularea PSD cu înroşirea hărţii României, în seara alegerilor, este o falsă amăgire pentru socialişti”.

”Povestea merge mai departe… cu un soldat în slujba ţării şi cu 2,5 milioane de voturi pentru PNL. Mulţumesc fiecărui liberal pentru implicare şi devotament faţă de PNL. Foarte puţini au crezut în acest scor înainte de alegeri. Toate sondajele dădeau un PNL în jur de 20%. În 9 iunie, românii au votat şi au dat rezultatul precis”, a mai transmis Roman.

Smerenie

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a transmis, vineri, liderului social-democrat Marcel Ciolacu, care a susţinut că PSD a câştigat alegerile, că “ar trebui să aibă puţină smerenie” când vorbeşte despre alţii şi că atunci când ai un rezultat bun, trebuie “să ai mândria de a sta cu fruntea sus şi nu aceea să stai cu nasul pe sus”.

Totodată, el a subliniat că diferenţa de scor politic între cele două partide este de aproximativ cinci procente şi că PNL a câştigat, în aceste alegeri locale, câţiva primari în plus.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482