Nu se dă, să ştiţi, niciun premiu politic, fără muncă

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie.

Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă va merge la europarlamentar la Bruxelles.

„Cu siguranţă şi cu ceilalţi colegi ai mei. Cred că toată munca mea din această perioadă şi din perioada anterioară înseamnă că dacă toţi colegii mei au acceptat şi m-au votat în Consiliul Politic Naţional să fiu pe această listă înseamnă că am meritat”, a răspuns Gabriela Firea.

Ea a subliniat că nu se dă niciun premiu politic, fără muncă şi toate aşa-zisele premii politice sunt pe muncă şi pe rezultate.

„Doresc să reprezint cu cinste şi onoare”

„Nu se dă, să ştiţi, niciun premiu aşa, politic, fără muncă. Toate aşa-zisele premii politice sunt pe muncă şi pe rezultate.

Vom merge acolo, vom face echipă bună, vom reprezenta România. Doresc să reprezint cu cinste şi onoare”, a mai spus preşedintele Organizaţiei PSD Bucureşti.

Liderii social democrați s-au reunit vineri în localitatea brașoveană Sâmbăta de Sus pentru a discuta strategia partidului pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din toamnă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482