Marcel Ciolacu anunță prima schimbare radicală la parlamentare și prezidențiale, după scandalurile de la Sectoarele 1 și 2!

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că la alegerile prezidenţiale şi cele parlamentare prefecţii vor avea obligaţia să verifice toate locaţiile care vor fi folosite pentru organizarea scrutinului. Ciolacu a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă ia în calcul să propună anumite măsuri pentru următoarele alegeri având în vedere incidentele de la numărarea voturilor de la alegerile din 9 iunie.

Ciolacu a discutat cu Toni Greblă

“Deja am avut discuţia cu domnul preşedinte (al AEP) Toni Greblă. Acum au fost cinci buletine de vot. La funcţia de preşedinte e un singur buletin, la parlamentare este, de asemenea, un singur buletin. Deci, este puţin probabil. În schimb, ştiţi că fiecare are anumite responsabilităţi. Facem o analiză la prefecţi. Jandarmeria am văzut că şi-a făcut datoria din plin şi Poliţia Română, nu au fost incidente majore. Primarii, iarăşi, pun la dispoziţie anumite săli. Duceţi-vă la ce a a oferit doamna Clotilde la Sectorul 1, e total strigător la cer, ostentativ, făcut tocmai anticipând că va fi un scandal. Cu alte cuvinte prefectul, de această dată, va avea obligaţia să verifice toate aceste locaţii. Va fi o analiză, categoric, mai ales la nivelul prefecţilor”, a afirmat prim-ministrul, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, care a avut loc la Sâmbăta de Sus.

El a adăugat că înţelege că “e greu să pierzi”, dar trebuie “să existe şi demnitate” în politică

“Nu poţi acum patru ani să spui un lucru şi acum să spui alt lucru în funcţie de cum ţi-a convenit. Acelaşi lucru e şi cu data alegerilor. Nu poţi să spui un lucru acum câteva luni şi acum alt lucru, dacă vrem ca aceşti tineri şi dumneavoastră să aveţi o democraţie într-un stat consolidat şi de respect. Prea mult timp s-a mers cu ură, cu diversiune. Uitaţi-vă la ce se întâmplă acum. Nu mai creează nicio emoţie negativă, fiindcă românii ştiu adevărul. Cred că la aceste alegeri ipocrizia a luat sfârşit”, a transmis Marcel Ciolacu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482