Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, intră în cursă pentru prezidențiale

Aurelian Pavelescu, liderul Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, își va anunța sâmbătă, 15 iunie, candidatura la prezidențiale. Sub sloganul „Un președinte pentru cei care n-au avut un președinte“, Aurelian Pavelescu își va prezenta propriul proiect prezidențial.

„Considerând că a sosit momentul readucerii funcției prezidențiale în litera și spiritul Constituției României, Aurelian Pavelescu, liderul Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, organizează, alături de Coaliția pentru Președinte, sâmbătă, 15 iunie 2024, la Hotel Sheraton – București, începând cu ora 11.30, o dezbatere serioasă și consistentă care are ca subiect atribuțiile viitorului Președinte al României, așa cum sunt ele consfințite de legea supremă a țării.

Cu acest prilej, sub sloganul „Un președinte pentru cei care n-au avut un președinte“, Aurelian Pavelescu își va prezenta propriul proiect prezidențial, cu care intră în cursa pentru funcția supremă în stat, transmite PNȚCD printr-un comunicat de presă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482