George Simion, lovitură colosală de imagine, după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale

După nunta cu mii de invitați de la Măciuca, George Simion o face lată iar! El așteaptă toți românii la  botezul fiului său, Radu și deja a lansat o invitație deschisă pentru toți românii. Cei care își doresc să ia parte la fericitul eveniment, sunt așteptați să se înscrie pe site-ul său.

George Simion își botează copilul!  Băiețelul lui George Simion s-a născut pe 24 aprilie 2024. După o nuntă de pomină, George Simion pare că va face și din botezul copilului un eveniment cu potențiale electoral. Asta după ce, joi, liderul AUR, George Simion, a transmis un mesaj către toți simpatizanții AUR să vină, sâmbătă, la Arenele Roman pentru a participa la lansarea candidaturii sale.

Cu privire la botezul anului, liderul AUR a lansat o invitație online pentru toți românii dornici să participe la creștinarea fiului său, Radu Simion.

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc RADU SIMION.

Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei spirituali: Georgiana și Cosmin & Camelia și Daniel.

Vă voi aștepta pe data de 6 iulie 2024 la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava.

Va fi mare veselie, să nu lipsiți!”, este mesajul invitației postate pe site-ul lui George Simion.

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482