Cineva s-a mai gândit și a aflat că la vară e cald

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a explicat că va exista o discuție în coaliție pentru mutarea alegerilor prezidențiale din septembrie în decembrie. Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susține că, în cadrul coaliției, decizia în vigoare este să fie organizate alegerile prezidențiale în septembrie. Tudose i-a transmis și un mesaj ironic lui Nicolae Ciucă și liberalilor spunând că au aflat ”că la vară este cald”.

Citește și: SURSE Marcel Ciolacu ia în calcul mutarea alegerilor prezidențiale

”Domnul Ciucă s-a mai gândit, acum câteva luni era ferm convins că era bine în septembrie și așa s-a decis în cadrul coaliției. Acum dacă cineva s-a mai gândit și a aflat că la vară e cald.

Eu știu că data alegerilor o stabilește Guvernul. La Guvern, ultima dată când am verificat era domnul Ciolacu. Eu nu cred că vom ajunge să ne certăm pentru asta, eu știu că ultima discuție era pentru septembrie. Acum, cine vrea să meargă la plajă să se răcorească, asta este.

Și la PNL, și la PSD mai sunt voci, suntem partide mari, e normal să fie așa.”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3 CNN.

Nicolae Ciucă a avansat scenariul mutării prezidențialelor.

Nicolae Ciucă a fost întrebat direct despre scenariul mutării alegerilor prezidențiale și a spus că este posibilă mutarea acestora în decembrie.

”Nu avem încă o hotărâre de Guvern. Rămâne să vedem care sunt părțile bune sau mai puțin bune ale unei campanii pe timp de vară sau dacă mutăm alegerile prezidențiale așa cum erau, mai aproape de parlamentare”

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482