Judecătoarea Stoicescu a transmis primul mesaj după victoria lui Fritz: Buna dimineața din Gayșoara!

Judecătoarea Adriana Stoicescu a transmis primul mesaj după ce Dominic Fritz a fost reales ca primar al Timișoarei. Magistratul a criticat în repetate rânduri unele evenimente dedicate comunității LGBT, subliniind că deși nu are nimic cu reprezentanții ei, o promovare excesivă i se pare deranjantă.

„Bună dimineața din Gayșoara!

Să avem o săptămână plină de curcubeu si lupte cu “dujmani” imaginari!

Cine pleacă ultimul să stingă lumina ca să salveze planeta și să dezlege bichonu’…..”, a scris Stoicescu pe Facebook.

Imediat după victoria, Dominic Fritz a anunțat că va colabora cu liderul PSD Alfred Simonis, care a câștigat șefia CJ Timiș

Fritz a ţinut să îl felicite pe Alfred Simonis pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Timiş şi l-a asigurat de buna colaborare.

„Îl felicit pe Alfred Simonis, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Timiş, pentru succesul său şi îl asigur că primarul Timişoarei întinde o mână la noul preşedinte al CJ şi am tot interesul să continuăm proiectele şi colaborarea între Primărie şi CJ şi să dezvoltăm împreună o mai mare amprentă a Timişoarei şi a Timişului în politica naţională. Din păcate, Alin Nica a fost victima unei politici extrem de nocive din partea unora din PNL, a fost executat şi sabotat în funcţia de preşedinte a CJ şi rezultatul este că PSD a câştigat. Vedem acelaşi lucru la Caraş-Severin, Prahova, la Suceava. 27 de consili judeţene au fost câştigate de PSD, doar 11 de PNL. Asta trebuie să îngrijoreze pe oricine în România”, a afirmat Fritz.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482