VIDEO Cum a comentat Ciucă scenariul candidatului PSD+PNL la prezidențiale

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, imediat după miezul nopții, într-o conferință de presă la sediul central al partidului, că deși nu poate să se pronunțe încă despre eventuale liste comune cu PSD la parlamentare și nici despre un candidat comun cu PSD la alegerile prezidențiale, ceea ce poate totuși să spună este că PNL a decis să aibă candidat propriu la prezidențiale.

„Nu putem sa luam o decizie in acest moment, trebuie sa asteptam rezultatele finale si ulterior in urma analizei din partid vom lua o decizie”, a declarat Ciucă, întrebat dacă în urma colaborării cu PSD la europarlamentare este posibilă o soluție similară la parlamentare și prezidentiale.

Chestionat dacă din punctul de vedere al PNL este exclus categoric un candidat comun prezidentiale si liste comune la parlamentare PNL+PSD, Ciucă a răspuns: „Am reusit sa deslușesc in politica ca niciodata nu trebuie sa spui ‘Niciodata’ si in momentul de fata ceea ce va pot spune este ca PNL a luat decizia sa aiba candidat la prezidentiale”.

Legat de posibilitatea ca PNL sa iasa de la guvernare astfel incat sa atace din opozitie alegerile prezidentiale, Ciucă a spus:

„Pana acum am avut un comportament corect in coalitie. Telul nostru principala a fost stabilitatea politică. Privind si la modul in care s-a desfasurat campania, nu au fost atacuri deosebit de contondente, cred ca si prezidentialele se pot desfasura in aceeasi maniera”.

Citește și: Ciolacu vrea candidat unic la prezidențiale: Scorul PSD + PNL este cu 5 în față, nu este de spus ‘Nu’ acestei variante

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482