O femeie care vorbea cu o păpușă a încercat să voteze, dar a fost luată de un echipaj medical

O femeie care vorbea cu o păpușă pe care o ținea în brațe a încercat să voteze într-o secție din Galați. Ea a fost preluată de un echipaj medical.

Potrivit IPJ Galați, incidentul a avut loc în jurul orei 14:00, la Secția de votare nr.148 din municipiul Galați. Femeia a fost oprită de un polițist care i-a cerut să se legitimeze.

„O femeie în vârstă de 28 ani, din Galați, care afișa un comportament neadecvat, în sensul că purta în urechi o pereche de căști audio și avea cu ea o păpușă căreia îi vorbea. Persoana în cauză a solicitat să intre în secția de votare moment în care polițistul aflat în dispozitiv de ordine publică a încercat să comunice cu aceasta, solicitându-i cartea de identitate în vederea legitimării”, au transmis polițiștii.

Deoarece femeia a refuzat să comunice cu polițistul, acesta a solicitat intervenția unui echipaj medical. Femeia cu păpușă a ajuns la spital.

„Femeia a refuzat să comunice cu polițistul și a părăsit incinta secției de votare. În afara secției, aceasta a început să vorbească la telefon și ulterior cu păpușa, aspect observat de către polițist, care a solicitat prezența unui echipaj medical de urgență. Persoana în cauză este cunoscută cu afecțiuni psihice. Aceasta a fost preluată de către echipajul medical și transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galați”, a precizat IPJ Galați.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482