dezvoltare, reclădire, final de ‘experimente’

Candidaţii Alianţei PSD – PNL pentru primăriile de sector au promis, joi, la un eveniment electoral organizat de social-democraţi, care a încheiat campania pentru alegerile din 9 iunie, dezvoltare într-un Bucureşti mai bun şi chiar reclădirea, “scoaterea la lumină” sau încheierea unor “experimente” în unele sectoare ale Capitalei, conform Agerpres.

Candidatul la Primăria Sectorului 1, George Tuţă, a susţinut că numele său “a devenit sinonim cu ‘Pleacă acasă Clotilde Armand'”.

“Avem o obligaţie: ca în aceste trei zile să îi sunăm pe toţi şi să le spunem ce înseamnă votul pentru schimbare în Bucureşti, ce înseamnă votul pentru schimbare în Sectorul 1, 2, 5 şi cât de important este ca fiecare să mai convingă pe altcineva. (…) Şansa noastră să reclădim Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 5 şi Bucureştiul este dacă mergem împreună şi dacă lucrăm împreună. Vreau să las lucruri pentru oameni în urma mea. Cred că ne-am săturat de poze pe Facebook şi de amăgiri. Cred că e momentul ca peste tot în Capitală să arătăm că avem o capitală europeană nu doar prin oamenii frumoşi şi deştepţi pe care îi avem, ci prin rezultatele pe care le are administraţia pentru cetăţeni”, a afirmat George Tuţă.

Sectorul 2 va avea un nou început şi va fi schimbat în bine, a declarat candidatul Alianţei PSD – PNL la funcţia de primar al acestui sector, Rareş Hopincă. El a promis că “experimentele se încheie pe 9 iunie”.

“Aduc o nouă atitudine, aduc o echipă puternică şi aduc competenţă în administraţie. Aduc un plan de măsuri concrete şi eficiente, inspirate de primarii buni ai Capitalei, dar cel mai important – aduc cu mine o viziune curajoasă. Să facem Sectorul 2 un sector etalon al Bucureştiului, un loc unde să îţi placă să trăieşti, să îţi placă să ieşi cu prietenii, cu familia, cu copiii, un loc pe măsura speranţelor oamenilor, un loc pe care să îl numim cu bucurie “acasă”. Pornesc la acest drum cu încredere şi multă speranţă. Experimentele pentru Sectorul 2 se încheie pe 9 iunie. De această dată mergem la sigur. Împreună câştigăm Sectorul 2, împreună dezvoltăm Sectorul 2″, a transmis candidatul.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus, la rândul său, că este foarte mândru de Daniel Băluţă, colegul său de la Sectorul 4, şi a subliniat că se poate colabora între administraţiile sectoarelor.

“Vreau să spun câteva lucruri despre ce cred eu că este important în cei patru ani care au trecut. Cred că cea mai mare realizare a acestor patru ani este că nimeni, cel puţin în Bucureşti, nu poată să vină credibil să ne spună cum că nu se poate face, de exemplu, două pasaje în patru luni şi jumătate. Nu cred. Avem exemplu că se poate. Nu cred că poate cineva să spună credibil că acele pasaje făcute într-un timp record nu pot fi făcute foarte ieftin, adică cu 6 milioane de euro amândouă. Avem exemplu că se poate. Un pasaj aşa frumos cum a făcut Daniel în Sectorul 4 să vină cineva să spună că nu se poate face aşa ceva. Daniel, ţi-o spun de faţă cu toată lumea ceea ce ţi-am spus de atâtea ori în privat – sunt mândru de tine. De asemenea, nu poate să vină cineva să spună că nu se poate colabora între administraţii. Pentru că există un bulevard făcut în colaborare, Sector 3 cu Sector 4, Iuliu Haţieganu, care demonstrează nu doar că se poate, dar se poate şi într-un timp record, în 60 de zile”, a subliniat Negoiţă.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, l-a criticat pe edilul Capitalei, Nicuşor Dan, şi şi-a exprimat convingerea că, după alegerile de duminică, Gabriela Firea îşi va începe al doilea mandat la Primăria Generală a Bucureştiului.

“Nu pot să îmi imaginez încă patru ani pierduţi în Bucureşti, adică opt ani pierduţi din viaţa noastră alături de un om care e nepăsător în legătură cu nevoile pe care noi le avem, în legătură cu dezvoltarea pe care oraşul trebuie să o aibă. De aceea sunt convins, şi am făcut tot ceea ce este omeneşte cu toţii, pentru ca oamenii să primească o informaţie corectă, să vadă care este diferenţa dintre proiectele pe care noi ca şi echipă le-am făcut până în momentul acesta şi dintre lipsa totală de idei, de realizări şi de proiecte pe care administraţia de astăzi o are. (…) Aici, astăzi, nu este vorba despre mine, despre tine, este vorba despre voi şi despre noi. Ăştia suntem noi, social-democraţii, ştim să ne gândim la ceilalţi, ştim să fim uniţi atunci când este nevoie. Sunt extrem de bucuros că fac parte din această echipă şi sunt convins că duminică rezultatul muncii pe care împreună am depus-o se va vedea şi vom avea la sectoare trei noi primari, iar la Primăria Municipiului Bucureşti Gabi Firea îşi va începe al doilea mandat”, a susţinut Băluţă.

Candidatul PSD – PNL la funcţia de primar al Sectorului 5, Adrian Vigheciu, a promis că nu va fi nevoie de şase mandate pentru ca acest sector să fie scos la lumină.

“Vă promit că nu o să avem nevoie de şase mandate pentru Sectorul 5 ca să îl scoatem la lumină şi să facem acolo lucruri normale pentru acea parte a Bucureştiului care pare din păcate uitată. Sunt convins că toţi din această sală, alături de prietenii voştri, veţi merge pe data de 9 iunie şi veţi vota Partidul Social Democrat atât pe lista de europarlamentare, în special la Primăria Capitalei, listele noastre de consiliu şi la sectoare şi la Consiliul General şi ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, precum un clasic în viaţă, celui căruia va trebui să îi învăţaţi numele, începând cu 9 iunie, Adrian Vigheciu. (…) Împreună am dovedit că, fiind o echipă, rezistăm fără nicio piedică, atât la propriu cât şi la figurat, în orice condiţii. Am început această campanie într-un patinoar, la minus câteva grade, şi o încheiem într-o pădure tropicală în care am arătat că am rezistat cu toţii cu stoicism”, a afirmat Vigheciu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482