VIDEO Diana Șoșoacă și ‘amazoana’ Amalia Bellantoni, show sinistru cu o găină neagră: ‘Așa se scot dracii’

Amalia Bellantoni și-a lansat, duminică, oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean Călărași. Ea candidează din partea partidului SOS România, așa că de la eveniment nu a lipsit președinta partidului, senatoarea Diana Șoșoacă. După ce au bătut străzile în lung și-n lat, cele două ‘amazoane’ SOS  s-au poziționat chiar în fața sediului Consiliului Județean Călărași, unde, ajutate de o găină neagră, au fost protagonistele unei scenete care va rămâne cu siguranță în memoria colectivă mult timp de-acum încolo.

„Nu vă fie frică! Iliuță pică! Nu vă fie frică! SOS se ridică!”, a fost sloganul pe care Amalia Bellantoni îl striga călărășenilor, adunați în Parcul Dumbravă din oraș. Ulterior, ‘armata’ de amazoane și cei câțiva susținători au mărșăluit, spre Consiliul Județean Călărași, pe ritmurile faimoasei melodii „Vine Șoșoaca”, pentru a face un ritual inedit: darea găinii negre peste mormânt.

Într-un dialog frenetic și dincolo de granițele firescului (sau ridicolului) între cele două, Diana Șoșoacă a ales să-l eticheteze pe Vasile Iliuță, actualul președinte al Consiliului Județean Călărași,  drept „păcătos“ și „pișăcios”.

„Așa cum e găina zăpăcită deasupra gropii, așa să-i fie și sufletul lui zăpăcit de-a lungul anilor și să plece de aici. Ptiu, ptiu, ptiu! Așa se scot dracii din ăia care mai rămân pe pământ după ce mor. Duceți-vă în orice sat să vedeți că e o chestie care se face inclusiv de preot. Cică dispare sufletul, că îi dai găina. Dar trebuie să fie găina neagră!“, se aude spunând Diana Șoșoacă în filmare, în timp ce îi dădea înapoi găina Amaliei Bellantoni.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482