SCANDAL DE CAMPANIE! După mușcăturile din Parlament, contracandidații din teritoriu își aruncă în cap pungi cu apă

Campanie electorală care alunecă de la hilar la agresiune într-un oraș prahovean. Liberalii din Boldești au trecut de la plângeri penale bizare la pungi cu apă aruncate de la înălțime în capul contracandidaților. Cine ar trebui să se sesizeze?

Pare că mai e puțin până când liberalii prahoveni, mai exact cei din Boldești-Scăeni, vor călca pe urmele urmașilor Brătienilor de la București și vor trece la mușcături și pumni în această campanie electorală.

Văzând probabil sondajele reale, candidatul liberal la primăria din Boldești Scăeni, și-a îndreptat atacurile împotriva candidatului cu cele mai mari șanse să răstoarne calculele PNL din micul oraș prahovean. Fost parlamentar Răzvan Tănase, candidează din partea AUR, dar până acum a avut o campanie decentă, desprinsă cumva de radicalitatea liderului aurist, George Simion.

Săptămâna aceasta, Tănase a fost luat frontal la țintă de liberalul Florin Dincă care a depus mai multe plângeri penale, dar și bizare împotriva auristului. Una dintre plângeri este nu doar ciudată, dar și hilară – membrii din Biroul Electoral de Circumscriptie al Orasului Boldesti Scăeni au primit o plângere pe motiv că Tănase “ar fi dat like la o postare de facebook” a unui coleg de partid. Plângerea i-a amuzat pe membrii BEC care nu prea au înțeles la ce categorie de contravenție sau infracțiune ar putea încadra “un like dat pe Facebook”.

În altă zi, tot PNL local (prin interpuși) a depus plângere împotriva aceluiași Tănase pentru faptul ca a anunțat că are susținerea organizației locale SOS, în condițiile în care Diana Șoșoacă, președintele SOS, nu ar fi fost informată de acest lucru și nici nu susține alianțele cu alte partide. PNL-iștii din micul orășel prahovean încearcă astfel să denatureze situația si sa transforme susținerea pentru o persoană, în “alianță între partide “! Hoțul strigă hoții la Boldești, date fiind documentele pe care reclamanții de serviciu le tot flutură în spațiul public și pe care apar și dispar semnături și numere de înrgistrare peste noapte.

Mai grav este ce s-a petrecut în ultima zi de precampanie, când de la etaje superioare ale unui imobil au zburat pungi cu apă înspre o susținătoare a candidatului Tănase, la rândul ei candidată la Consiliul local. Surse susțin că femeia ar fi făcut plângere pentru vătămare corporală, iar poliția urmează să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și, dacă e cazul, să demareze o anchetă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482