Provocare de 1 leu, pentru un primar de 2 bani

Dragoș Bogdan, candidat pentru Consiliul Local al Primăriei Sector 2 îl dă în judecată pe primarul în funcție Radu Mihaiu și îi cere despăgubiri de 1 leu.

”Am fost achitat de opt judecători din două complete diferite de judecată, dar pentru ”primarul turnător” Radu Mihaiu pare că nu este suficient”, a declarat Dragoș Bogdan, candidat pentru funcția de consilier în sectorul 2.

”În urma acuzațiilor mizerabile pe care le-am primit de la ”primarul turnător” al Sectorului 2, Radu Mihaiu îi transmit public lui Radu Mihaiu că îl dau în judecată. Spre deosebire de el, eu îi dau dreptul să se apere. Îi cer despăgubiri de 1 leu, dar insist ca atunci când instanța îmi va da dreptate să își ceară public scuze, nu în fața mea, dar în fața tuturor cetățenilor pe care i-a mințit, fără scrupule, doar pentru a-i manipula electoral”, a specificat acesta.

”Să nu lăsăm adevărul să strice o acțiune mizerabilă de campanie” este principiul pe care acționează Radu Mihaiu, în campania josnică de denigrare a unui competitor politic. Lejeritatea cu care folosește afirmații false este înspăimântătoare, la fel și inabilitatea sa de a înțelege și respecta principiile statului de drept”, a continuat candidatul pentru Consiliul Local S2.

”Îl anunț pe ”primarul turnător” Radu Mihaiu că acuză public, fără drept de apel, un om achitat de două complete diferite de judecată ale Înaltei Curți de Casație și Justiție. Mai mult decât atât, acuză un om care s-a pus la dispoziția justiției și a cerut activ să nu beneficieze de prescrierea faptelor de care a fost acuzat. Am cerut să fiu judecat și am fost achitat de opt judecători din două complete diferite. Soluția este definitivă dar asta nu îl împiedică pe Radu Mihaiu să arunce public cu mizerii în numele meu și să îmi folosească imaginea pe posterele de campanie”, a subliniat acesta.

”Îi lansez o provocare lui Radu Mihaiu. Radu, te rog să îmi acorzi dreptul constituțional la apărare și să accepți o dezbatere publică cu mine. Fii bărbat și spune ce ai de spus în față. În fața mea și în fața publicului. Îți garantez că în maxim 5 minute îți demonstrez că minți și restul timpului îl putem petrece vorbind despre tot ce nu ai făcut tu patru ani la conducerea primăriei S2”, a conchis Dragoș Bogdan, candidat pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 2 București.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482