A făcut istorie pe vremea comunismului

Premierul Marcel Ciolacu a fost în vizită la Combinatul de la Oțelul Roșu și arată că acest colos al industriei românești va renaște. Combinatul a fost cumpărat de către omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, cel care a anunțat că îl va readuce la gloria de odinioară.

”Nea Sorin, Mihai, Tibi şi Costel au lucrat toată viața în Combinatul de la Oțelul Roşu. Ei au deschis noua linie de producție şi tot ei au închis-o după Revoluție.

Acum sunt încrezători că vor auzi din nou sunetele de la cuptoare! Mi-au povestit cât de mare le-a fost bucuria când au aflat că un român a preluat combinatul pentru a-l redeschide, nu pentru a-l arunca la fier vechi ca foştii proprietari.

Combinatul Oțelul Roşu va fi salvat și redeschis! Grup UMB, condus de domnul Umbrărescu, va investi aici peste 300 de milioane de euro și va crea peste 600 de locuri de muncă noi.

Investiția vine să asigure producția materialelor necesare proiectelor de infrastructură din România.”, scrie Marcel Ciolacu.

Dorinel Umbrărescu a cumpărat Combinatul de la Oțelul Roșu

Omul de afaceri Dorinel Umbărescu a cumpărat, la începutul anului 2024, Combinatul de la Oțelul Roșu.

Redeschiderea combinatului este planificată pentru toamna acestui an. Estimările indică faptul că în prima etapă vor fi create între 100 și 150 de locuri de muncă, urmând să crească la 300 – 400 până în anul viitor.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482