Lui Ciolacu îi duduie economia în cap ca lui Tăriceanu! Urmează creșteri uriașe de taxe

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susține că banii din PNRR stau blocați la Banca Națională, asta pentru că Guvernul nu ar fi în stare să-i acceseze. De asemenea, Băsescu susține că ”lui Ciolacu îi duduie economia în cap ca lui Tăriceanu”.

„Avem investiții din bani de la bugetul de stat, în vreme ce banii din PNRR stau blocați în Banca Națională pentru că nu au proiecte să-i acceseze. Sunt banii din PNRR, plus banii din bugetul pe 2022-2027 (bani europeni), care n-au fost cheltuiți. În total, sunt vreo 80 de miliarde.

Cel mai ușor e să împrumuți bani, să-i dai clientelei politice în teritoriu înainte de alegeri pentru a-ți cumpăra suportul electoral. Aici cred că românii vor trebui să suporte o curbă de sacrificiu prin creșterea enormă a taxelor după alegeri.”, a spus Traian Băsescu, la B1 TV.

Lui Ciolacu îi duduie economia ca lui Tăriceanu

Traian Băsescu consideră că declarațiile lui Marcel Ciolacu, cel care laudă bunul mers al economiei, nu sunt acoperite și îl compară cu perioada lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Când tu, în loc de Dacii – care-s bune, le vezi în toată Belgia – tu cumperi pentru Poliție BMW-uri, îmi apre rău, dar asta e… Și lu Ciolacu îi duduie economia ca lui Tăriceanu. Îi duduie economia-n cap”, a mai declarat fostul președinte Traian Băsescu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482