‘Ce ți s-a întâmplat?’/ ‘M-a mușcat un coleg de nas!’. Suntem într-un ridicol’

Premierul Marcel Ciolacu a comentat joi seară, la România Tv, imaginile cu bătaia din Parlament, care i-a avut ca protagoniști pe Florin Roman și Dan Vîlceanu. „Te lasă fără cuvinte”, a spus Marcel Ciolacu.

„Aproape te lasă fără cuvinte. Agresorul cu agresatul. Mi se pare că e şeful de campanie al PNL la alegerile locale. Să te duci acasă, ce ţi s-a întâmplat? M-a muşcat un coleg de nas. Unde? În Parlament. Tu fiind parlamentar. Foşti demnitari, înalţi, în Guvernul României. E de noaptea minţii. Se uită românii la noi. Cum să se întâmple aşa ceva? Ce au făcut ăia doi în Parlament? S-au luat de gât şi unul l-a muşcat de nas pe celălalt. Suntem într-un ridicol, în afară că e total nejustificat aşa ceva. Nu ai cuvinte, ce să spui. Asta este”, a spus Ciolacu la România Tv, întrebat ce părere are despre bătaia care a avut loc la Camera Deputaţilor între cei doi aleşi.

Acesta a adăugat că şi el a avut o situaţie mai puţin plăcută cu preşedintele AUR, George Simion.

„Şi eu am avut un discurs şi a stat domnul Simion. Mă făcea covrigar, analfabet. L-am lăsat, mi-am citit discursul. Ce reţin oamenii când se uită la noi?”, a menţionat premierul.

Bătaie în Parlament

Deputaţii Florin Roman şi Dan Vîlceanu au avut, marţi, o altercaţie în plenul Camerei Deputaţilor şi în afara sălii de plen, Roman susţinând că a fost agresat fizic “cu o lovitură cu genunchiul în zona nasului” şi că va depune plângere penală.

„Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam că voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproşat deputatului neafiliat Dan Vîlceanu încălcarea regulamentului prin prezenţa lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la Parlament era să afle câţi primari au plecat la Călăraşi. A urmat o altercaţie verbală, după care am fost bruscat fizic spre ieşirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482