‘Vrei să afli și câți f***i am eu în cap’

O primăriță din județul Vaslui, a fost surprinsă într-o înregistrare folosind expresii vulgare și cuvinte jignitoare într-o discuție cu un alegător. Paula Hultoană, actualul primar și candidată PSD la alegerile locale din 9 iunie, a invitat un votant din comună să-i numere “flocii din cap”, relatează presa locală.

Discuția a escaladat după ce bărbatul i-a cerut primăriței Paula Hultoană informații de interes public. Deranjată probabil de tonul acestuia, candidata PSD i-a oferit răspunsuri care nu-i fac cinste.

Incidentul a început când un cetățean, Adrian Bahrim a vizitat un șantier din comună, unde angajații primăriei, împreună cu un constructor privat, efectuau lucrări de extindere a stației de epurare. Bahrim i-a cerut viceprimarului să amplaseze un panou cu datele contractului, numele firmei care a câștigat licitația și termenul de finalizare a lucrărilor.

Pentru că nu a primit niciun răspuns, bărbatul a mers la primărie pentru a-i solicita primăriței Paula Hultoană mai multe informații privind lucrările efectuate la stația de epurare. “Cum se aplică legea în comuna Zorleni?” a întrebat-o bărbatul pe Paula Hultoană. Primărița comunei Zorleni a încercat să dea niște explicații, însă imediat a schimbat subiectul discuției pe teme electorale, având în vedere că și Maria Bahrim, soția lui Adrian, candidează pentru funcția de primar al comunei.

“Te dai deștept în condițiile în care dumneata, fiind polițist, te-ai dus într-o stație de epurare. Înseamnă că ești deștept dacă știi tu să deduci ce se întâmplă acolo. Tu de când ești mic știi de toate. Te-ai născut deștept. Eu nu știu cum de te-ai educat așa deodată, din polițist te-ai transformat în mare constructor și știi tu ce înseamnă canalizare, știi tu ce înseamnă gaz și toate cele. Vrei să afli tot, și câți floci am eu în cap, și ce fac eu dimineața… Te interesează și flocii mei, că sunt o hienă, o hienă care vrea să muște”, i-a transmis Paula Hultoană consăteanului ei.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482