CTP se ia de George Simion, după ce l-a catalogat ca fiind cel mai periculos potențial ucigaș al țării

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu se ia de liderul AUR, George Simion, după ce președintele formațiunii a cerut ca lui CTP să i se interzică portul de armă. Ieșirea lui Simion a venit imediat după incidentul n care premierul Slovaciei a fost împușcat.

CTP spune însă că pericolul vine chiar de la AUR

“Cel mai periculos potențial ucigaș din România

„În lumina tragicului accident din Slovacia, având în vedere persoana atentatorului, fac un apel public către autoritățile statului român să nu îi dea niciun fel de armă lui Cristian Tudor Popescu!”. Asta glăsuiește filmându-se pe net G. Simion.

Interesantă viziune despre violența ucigașă: 5 focuri de pistol trase asupra premierului Fico de la mică distanță înseamnă un „accident”. Apoi, logicarul Simion mai trage o concluzie: fiindcă pistolarul slovac e scriitor și are 71 de ani, eu scriitor și am 67, e limpede că o să mă apuc să împușc oameni. Sunt selectat, iată, drept cel mai periculos potențial ucigaș din România. Prin urmare, statul român, care, în lipsă de bani la bugetul de pensii, cadorisește, cum se știe, arme civililor pensionari ca mine, să mă sară la împărțeală.

Deci, nu partidul AUR, pro-Putin, ca și atentatorul și premierul victimă din Slovacia, partid ai cărui membri, foști și actuali, comit regulat violențe fizice și verbale, scot urlete antisemite, amenință cu moartea, violează în grup, bagă pe ascuns gloanțe în Parlament, cer să nu se limiteze comerțul cu materiale explozive de sărbători, ci Cristian Tudor Popescu, deoarece e un bătrân scriitor.

Cer, totuși, autorităților să facă o excepție și să-mi doneze niște pixuri, că asta e arma pe care o folosesc de-o viață”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482