Moment istoric pentru nemţeni! A fost semnat contractul pentru noul Spital Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ!

Veste mare pentru nemțeni! A fost semnat contractul pentru noul Spital Județean de Urgență Neamț din Piatra Neamț, anunță Adrian Niță, candidatul PSD pentru funcția de primar al Municipiului Piatra Neamț.

”Am asistat astăzi la un moment istoric pentru toţi nemţenii! A fost semnat contractul pentru noul Spital Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ!

Este un proiect pe care PSD Neamţ şi l-a asumat încă de acum patru ani şi care iată, acum, va deveni realitate!

Îi mulţumesc domnului prim-ministru, Marcel Ciolacu – preşedintele PSD şi domnului ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila pentru onoarea de a fi astăzi la Piatra-Neamţ şi mai ales pentru sprijinul acordat acestui proiect vital pentru toţi nemţenii!

După mai bine de 50 ani, aici, la Piatra-Neamţ, se construiește un spital nou.

Este o investiţie de circa 1,7 miliarde lei, cea mai mare realizată vreodată în judeţ.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ întregeşte investiţiile pe care PSD le-a făcut în judeţul Neamţ şi în regiunea Moldovei, iar aici aş vrea să reamintesc şi Autostrada A7, Autostrada A8 sau drumul expres Piatra-Neamț – Bacău care va fi realizat în scurt timp.

Astăzi, promisiunile noastre devin realitate și ne obligă mai departe să arătăm tuturor pietrenilor că pot avea încredere în PSD. Că ne ținem de cuvânt! Că ne luptăm pentru ei!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, spune Adrian Niţă, prim-vicepreşedinte PSD Neamţ și Candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482