Candidatul ADU la preşedinţia CJ apreciază că până în prezent este o campanie liniştită

Candidatul Alianţei Dreapta Unită (ADU) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Adrian Echert, lider al Organizaţiei Municipale USR, a declarat marţi seara, că “este o campanie liniştită” până în prezent.

“Este o campanie în care noi ne-am propus să vorbim cu cât mai multă lume, să ajungă mesajul nostru, al Dreptei Unite, către ei şi să strângem cât mai multe mâini şi să cunoască oamenii proiectele noastre. Până acum, oamenii sunt foarte deschişi către ce le propunem noi. (…) Pot să zic că este o campanie deocamdată, pentru început, liniştită, în care oamenii vor să audă lucruri de schimbare”, a spus Adrian Echert, jurnaliştilor, în timpul unei întâlniri electorale.

Adrian Echert spune că singurele probleme cu care s-a confruntat ADU până acum, în campania electorală, sunt legate de afişe. Acesta susţine că există candidaţi care nu respectă legea privind afişele electorale şi că urmează să fie sesizate în acest sens, birourile electorale de circumscripţie.

“Astăzi i-am rugat pe reprezentanţii noştri în birourile electorale de circumscripţie din tot judeţul să discute cu conducerea birourilor electorale să înlăture afişele care nu sunt conforme, care sunt prea multe. Sunt competitori electorali care pun mai multe decât e voie, care pun însemne naţionale, care de asemenea nu sunt legale şi dacă nu vor fi rezolvate amiabil aceste situaţii, vom face şi sesizări către birourile electorale de circumscripţie”, a mai spus Adrian Echert.

Candidatul ADU, Adrian Echert, a mai candidat şi în urmă cu patru ani pentru funcţia de preşedinte al CJ Sibiu, alegerile fiind câştigate atunci de Daniela Cîmpean de la PNL, care în prezent candidează pentru cel de al treilea mandat.

Potrivit Biroului Electoral Judeţean, opt candidaţi se află în cursa electorală pentru preşedinţia CJ Sibiu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482