‘Nu ar fi o treabă serioasă’

PNL este obligat să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale din acest an, declară la RFI vicepreședintele formațiunii Gheorghe Falcă. El spune că ar fi neserios să existe un candidat comun PNL-PSD, așa cum s-a vehiculat în ultimele luni.

Gheorghe Falcă nu agreează ideea unui candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidențiale.

„Eu nu am spus vreodată că vom avea noi un candidat comun. Nici nu cred că ar fi o treabă atât de serioasă să ai un candidat comun. Eu cred că având electorate diferite, având o istorie în care acest partid a dat ultimii doi președinți ai României, ne obligă intrarea în competiție cu candidatul nostru în 2024”, afirmă el.

Întrebat de ce îl promovează PNL pe Nicolae Ciucă în unele clipuri electorale ca și cum ar fi deja candidatul partidului la alegerile prezidențiale, Gheorghe Falcă a spus: „Eu cred că acele clipuri arată modul în care gândește președintele Ciucă, e un om sentimental, deși poate câteodată nu pare, pentru că este unul dintre politicienii cu mare bun simț. Nu cred că vedeți în clipurile acelea atacând pe cineva, ci vorbind despre ceea ce crede el”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482