Fritz refuză bani pentru Timișoara! Banii din fondurile pentru reechilibrare ale Consiliului Județean Timiș au fost refuzați!

În ședința de astăzi a Consiliului Județean Timiș, consilierii ADU au votat împotriva alocării sumei de 2 milioane de lei din bugetul județean către bugetul local al Timișoarei.

Cum s-a ajuns la această situație halucinantă?

În ședința de astăzi, consilierii PNL și PSD au depus un proiect de hotărâre ca din fondurile privind reechilibrarea bugetară ale Consiliului Județean Timiș să fie alocate 3 milioane de lei Timișoarei. În urma discuțiilor dure din ședință, consilierii ADU au venit cu un amendament prin care primăria orașului Timișoara să primească ”zero” lei.

După dezbateri furtunoase pe marginea bugetului și pe marginea sumelor care să se aloce primăriilor din județul Timiș, consilierii PNL , PSD și consilierul independent Cristian Moș au votat ca Timișoara să primească 2 milioane de lei din fondurile județene.

Refuzul consilierilor Alianței Dreapta Unită are și o motivație. Ea este pur politică și frizează absurdul. Ordinul șefului de filială al USR, Dominic Fritz , a fost foarte clar ”vă opuneți oricărui proiect venit din partea PNL și PSD”.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482