Ciucă spune că PNL își face o strategie pentru candidat propriu la prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, la sediul partidului, că „este firesc” ca liberalii să-și facă o strategie pentru un candidat propriu la prezidențiale, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu nu a exclus, duminică seara, posibilitatea ca cele două partide aliate la guvernare să susțină un candidat comun la alegerile prezidențiale, conform Agerpres.

Întrebat şi dacă ar mai funcţiona coaliţia dacă PNL şi PSD ar merge cu candidaţi separaţi la alegerile prezidenţiale, Ciucă a răspuns: “Sigur că da, cum să nu, este o chestiune de competiţie între cele două partide”.

„Aţi văzut că şi premierul Marcel Ciolacu a declarat că în interiorul Guvernului, chiar în campanie aflându-ne, activitatea se desfăşoară normal, fiecare dintre miniştri fiind responsabil pentru activitatea pe care o desfăşoară la nivel guvernamental. Este firesc să avem abordarea aceasta prin care fiecare dintre partide să-şi gândească o strategie privind abordarea campaniei prezidenţiale cu propriul candidat”, a adăugat liderul PNL.

Legat de posibilitatea ca el şi Marcel Ciolacu să candideze amândoi la alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă a precizat: “Am fi competitori, adversari nu suntem”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482