Nicolae Robu a explodat după ce Timișoara s-a umplut de gunoaie și șterge pe jos cu Dominic Fritz: Minciuni ordinare

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a explodat când a văzut orașul plin de gunoaie. În oraș și în localitățile din jur gunoiul nu s-a mai strâns de circa două săptămâni. RETIM lucrează în regim de avarie, după ce gunoierii au fost prinși că luau șpăgi de la patronii din centru și s-au trezit cu plângeri penale.

În vreme ce orașul e plin de gunoaie, primarul Dominic Fritz tace mâlc, iar prețurile la salubrizare au crescut, pentru a acoperi cel mai probil gunoiul aruncat clandestin de patronii care dădeau șpăgi.

“RUȘINE RETIM,

RUȘINE DOMINIC SAMUEL FRITZ!

Ați dublat prețul serviciilor și lăsați orașul sufocat de gunoaie!

Date fiind minciunile ordinare și privitoare la RETIM ale celui ajuns primar din șomer în 2020, personaj ce corespunde ad litteram definiției din dex a cuvântului impostor, reamintesc:

Societatea RETIM este o companie înființată în 1997 (deci cu Primar Ciuhandu) în urma asocierii Consiliului Local Timișoara cu firma germană RWE. Ulterior acțiunile acesteia din urmă au fost preluate de către concernul RER”

Cât timp am fost Primar, prin reprezentanții municipalității în Consiliul de Administrație, paritari la număr ca și acum cu cei ai coacționarului german, am asigurat ca RETIM să practice prețuri decente și să-și onoreze contractul cu Primăria.

Venirea în funcția de Primar a omului fără carieră până la 37 de ani, Dominic Samuel Fritz a făcut ca nu numai societățile cu acționar unic Primăria, ci iată și una doar pe jumătate a Primăriei să aibă mari probleme! Vă reamintesc: COLTERM a fost dus de acest Fritz la o datorie de 700 milioane lei, dublul celei moștenite în 2020. A plătit din cea moștenită 70 de milioane și a creat o datorie nouă de 431 milioane! Aceasta e trista realitate, credeți-o, oameni buni! 700 milioane lei a fost datoria COLTERM la 31.12.2023!

Și tot răul, dv, stimați timișoreni, îl suportați! Lui Dominic Samuel Fritz îi e bine! Nu cred că vreun timișorean care ține la orașul lui mai vrea un asemenea personaj în fruntea acestuia!”, scrie Nicolae Robu pe Facebook.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482